Dogodki

Nezanemarljiv segment Unesco mladinske platforme je obveščanje mladih in aktivno predstavljanje UNESCO MP na dogodkih po Sloveniji. To nam omogoča prepoznavnost, pridobivanje kontaktov ter večjo verjetnost, da bodo obiskovalci teh dogodkov delili informacijo o nas naprej, sami obiskali našo spletno stran ali pa nas všečkali na Facebook-u. V ta namen se poskušamo udeležiti čim več kulturnih, izobraževalnih, mladinskih in zabavnih dogodkov po Sloveniji.

V letu 2013 smo tako aktivno sodelovali na Kulturnem bazarju, prvem UNESCU teku mladih, Art Kampu v okviru festivala Lent v Mariboru, obisku generalne direktorice Unesca v Sloveniji, Irine Bokove, Paradi učenja, Atletskem mitingu v Velenju, Pikinem festivalu, Eurobasketu itd.

Tudi v letu 2014 smo bili aktivni. Predstavili smo se na Kulturnem bazarju v Cankarjevem domu, na drugem UNESCU teku mladih, UNESCO dnevu kulturne raznolikosti, Tednu vseživljenjskega učenja, Paradi učenja, Svetovnem dnevu kulturne raznolikosti za dialog in razvoj, Delavnicah o medkulturnem dialogu ter Svetovnem dnevu oceanov.

Leto 2015 prinaša nove projekte mladinske platforme. Tudi letos smo sodelovali na Kulturnem bazarju v Cankarjevem domu, na UNESCO teku mladih na Ptuju, na osnovnih in srednjih šolah po Sloveniji pripravljamo delavnice, pred nami pa je izdelava mobilne in spletne aplikacije prYde, Mladinski vrh ob 70. obletnici UNESCO in udeležba na Youth Forumu v Parizu!

Spremljajte nas na socialnih omrežjih in na naši spletni strani, ter postanite del UNESCO mladinske platforme!